ویزا توریستی هند

یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. هند سرزمین هفتاد و دو ملت، سرزمین رنگ‌ها و سرزمین فرهنگ‌ها؛ یکی از پرطرفدارترین مقاصد گردشگری دنیا است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اقتصادی و مقاصد دیدنی که در هند وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند.

شما می توانید با استفاده از خدمات ایرانیکارت، ویزا توریستی هند خود را دریافت کنید.

ویزا توریستی هند

مدارک مورد نیاز ویزا هند

لیست تمامی مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا هند در قسمت ذیل، ذکر شده است
اسکن صفحه اول پاسپورت
باید با فرمت pdf باشد و حجم آن بین ۱۰ کیلوبایت تا ۳۰۰ کیلوبایت باشد
عکس پرسنلی
عکس پرسنلی با اندازه ۵ در ۵، زمینه عکس باید سفید باشد. حجم عکس باید بین ۱۰ کیلوبایت تا ۱ مگابایت باشد
گذرنامه
صفحه اسکن شده گذرنامه که عکس و تمامی مشخصات فرد مورد نظر را نشان می دهد
تصویر صفحات شناسنامه
اسکن تمامی صفحات شناسنامه بصورت واضح لازم است. عکس ها بصورت فایل jpg
فرم درخواست ویزا
شما باید فرم درخواست ویزا را از همین صفحه دانلود کرده، پس از پر کردن با اطلاعات صحیح برای ما ارسال کنید
تصویر رزرو بلیط و هتل
ووچر بلیط و هتل خود را برای ما ارسال کنید

روند ثبت درخواست

ثبت نام در ایرانیکارت

منو پرداخت در سایت های خارجی

زیر منو درخواست

انتخاب ویزای توریستی هند

پر کردن فرم

پرداخت

ویزا توریستی هند

نکاتی در مورد ویزا هند و نحوه عکس گرفتن برای ویزا

  • پاسپورت متقاضی باید دارای حداقل نه ماه اعتبار باشد
  • ویزای آنلاین هند برای ورود مسافر از طریق حدودا 25 فرودگاه به هندوستان قابل‌ارائه است
  • ویزای الکترونیک هندوستان قابل تمدید نمی باشد
  • زمان کارکرد ویزا از ورود مسافر به خاک هندوستان آغاز می‌شود و تا مدت‌زمان تایید شده در ویزا اعتبار داشته و مسافر اجازه حضور درخاک هندوستان را دارد
  • حتما به این نکته توجه داشته باشید که مسافر باید نسخه رنگی چاپ‌شده ویزای خود را در زمان سفر به همراه داشته باشد
  • تمام اسناد ارسال شده توسط متقاضی از جمله کارت های کسب و کار، دعوتنامه باید به زبان انگلیسی باشد در غیر این صورت درخواست رد می شود
  • عکس باید از نمای نزدیک و از تمام فرمت صورت باشد. همچنین باید بدون عینک و چشم ها باز باشد
  • عکس سر خود را در مرکز قاب قرار دهید و از ابتدای مو های خود تا انتهای چانه را بردارید
  • پس زمینه عکس باید سفید باشد
  • گردی کامل صورت بدون لبخند باشد
  • عکس بدون عینک آفتابی باشد
  • عکس بدون هیچگونه کلاه و وسایل اضافه باشد
  • برای اطلاعات بیشتر این فایل را دانلود کنید

زمان صدور

ویزا توریستی شما تا هفت روز کاری پس از ثبت درخواست صادر خواهد شد

فرم های درخواست

برای دانلود راهنما بر روی گزینه های زیر کلیک کنید

خطوط هواپیمایی برای سفر به هند

شما می توانید بلیط خود را هم از سایت ایرانیکارت تهیه کنید

در حال حاضر خطوط هواپیمایی ماهان، ایر عربیا، قطر ایرویز از جمله پروازهایی هستند که به هند پرواز دارند

نیاز به مشاوره دارید؟

اگر دچار ابهام هستید یا به مشاوره نیاز دارید با ما تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره را پر کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

درخواست مشاوره