پرداخت هزینه سفارت کانادا

اگر برای پرداخت هزینه های سفارت کانادا مشکل دارید، ایرانیکارت می تواند به شما کمک کند
اقامت کانادا، دارای انواع مختلفی می‌باشد.

درخواست برای ویزای کانادا می‌تواند به قصد توریستی، تحصیلی، کار موقت و…باشد. هزینه اخذ ویزای کانادا بستگی به هدف شما از سفر دارد و دارای مبالغ متفاوتی است. برای اطلاع از قیمت هر ویزا می توانید از اینجا(www.cic.gc.ca)اقدام نمایید.

 

اگر نیاز به پرداخت هزینه سفارت کانادا دارید ابتدا ثبت نام کنید و سپس آنلاین درخواست دهید.

پرداخت هزینه سفارت کانادا
پرداخت هزینه سفارت کانادا

در مورد اخذ ویزای دانشجویی بیشتر بدانید

برای اخذ ویزای دانشجویی اطلاعات زیر مورد نیاز خواهد بود.
  • هزینه این ویزا 150 دلار کانادا بوده و این مبلغ غیر قابل بازگشت (Non-Refundable) می‌باشد.
  • جهت اخذ ویزا می‌بایست پروسه بیومتریک را که شامل ثبت اثر انگشت و گرفتن عکس می‌باشد را طی کنید. فرصت شما 30 روز از زمانی که اپلیکیشن را ارائه می کنید بوده و هزینه ان ۸۵ دلار می باشد.
  • امکان انجام تست بیومتریک در کشور‌های ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، کویت، بحرین و امارات برای متقاضیان ایرانی وجود دارد. خواهشمند است جهت کسب اطلاعات بیشتربه (www.cic.gc.ca) مراجعه نمایید.
  • انجام این تست برای تمامی افرادی که بین 14 تا 79 سال سن دارند، الزامی است.
  • هزینه بیومتریک به صورت انفرادی 85 دلار کانادا و به صورت خانوادگی 170 دلار کاناداست.
  • پروسه بررسی اپلیکیشن ویزای دانشجویی از زمان ارسال فرم‌ها به دفتر مهاجرت، حدود 6 هفته به طول می‌انجامد.
واجد شرایط ها
این نوع ویزا برای متقاضیان شرکت کننده در سمینارها و کنفرانس‌ها می باشد. همچنین کسانی که قصد دیدار بستگان خود را دارند نیز می توانند از این ویزا استفاده کنند. گروه‌های ورزشی و هنری که قصد شرکت در رویدادی ورزشی یا هنری را دارند نیز از واجد شرایط های این ویزا هستند.
مدت اعتبار
اعتبار این ویزا به طور معمول 6 ماه می‌باشد. این ویزا به صورت Multiple صادر می‌شود. یعنی اجازه چند بار ورود و خروج در طول مدت اعتبار ویزا داده می شود.
سوپر ویزا
نوع دیگری از ویزای توریستی به نام سوپر ویزا وجود دارد. این ویزا برای پدران، مادران و یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های شهروندان کانادایی و کسانی که دارای اقامت دائم هستند میباشد. اعتبار این ویزا 10 سال یا تا پایان انقضای پاسپورت می‌باشد. دارندگان این ویزا در هر بار سفر به کانادا به مدت دو سال می‌توانند در کانادا اقامت داشته باشند.
پرداخت هزینه سفارت کانادا

نکاتی در مورد اخذ ویزای کاری

  • اخذ اقامت دائم

با اخذ ویزای کاری کانادا می توانید بعد از چند سال کار و پرداخت مالیات در کانادا درخواست اقامت دائم دهید. در صورت تایید شدن می توانید پاسپورت کانادایی دریافت کنید.

  • راه های درخواست ویزای کار

درخواست ویزای کار در کانادا را به دو صورت می توان ارائه داد. 1- به صورت آنلاین 2- به صورت کاغذی (ارسال پستی و یا تحویل حضوری)

اقدامات لازم برای درخواست آنلاین ویزای کار در کانادا

1

تعیین واجد شرایط بودن با پاسخ به سوال های پرسیده شده در بخش Determine your eligibility و سپس دریافت کد

2

ساخت اکانت MyCIC برای پرداخت هزینه اپلیکیشن فی سفارت کانادا.

3

ارسال مدارک درخواست شده توسط وب سایت برای بررسی و صدور ویزا.

4

پرداخت هزینه مشخص شده برای صدور ویزا به صورت آنلاین و توسط کارت های بین المللی ویزا یا مسترکارت

هزینه های مربوط به ویزای کار

  1. برای درخواست ویزای کار کانادا به ازای هر نفر مبلغ 155$ باید پرداخت کنید.
  2. اگر عضو گروه هنری ( 3 نفر به بالا ) هستید مبلغ در نظر گرفته شده برای کل گروه 465$ می باشد. همچنین باید با تمام اعضای گروه در یک زمان و یک مکان درخواست دهید.
  3.  جهت اخذ ویزا می‌بایست پروسه بیومتریک را طی کنید. این پروسه شامل ثبت اثر انگشت و گرفتن عکس می‌باشد. فرصت شما 30 روز از زمانی که اپلیکیشن را ارائه می‌کنید می باشد. همچنین هزینه آن ۸۵ دلار می باشد.
  4. در بسیاری موارد هزینه Open Work Permit را باید در همان زمانی که هزینه درخواست ویزای کار می دهید پرداخت کنید.
  5. Open Work Permit ویزایی هست که تنها مخصوص کار نیست
نیاز به پرداخت هزینه سفارت کانادا دارید؟

اگر می خواهید هزینه های مربوط به سفارت کانادا خود را پرداخت کنید، ثبت نام کرده، و سپس درخواست خود را ثبت کنید

ثبت نام و درخواست