ویزا توریستی کامبوج

کشور بی نظیر کامبوج، پر از فعالیت های متنوع و هیجان انگیز، متناسب با هر شخصی است که از آن بازدید می کند. از بناهای تاریخی آن گرفته تا فرهنگ و میراث غنی، جاذبه های طبیعی و حیات وحش کمیاب، این کشور همه چیز را برای به یادمندنی شدن در خودش دارد. با اینکه دیدنی های کامبوج بسیار زیاد هستند که در یک متن جا نخواهند شد. تاریخ غنی، غذاهای خوشمزه، خط ساحلی زیبا و شب زنده داری پر جنب و جوش همیشه در این کشور زیبا به چشم می‌خورد. کامبوج کشوری است که هنوز در حال یافتن راه خویش است .

شما می توانید با استفاده از خدمات ایرانیکارت، ویزا توریستی کامبوج خود را دریافت کنید

ویزا توریستی کامبوج

مدارک مورد نیاز ویزا کامبوج

برای اخذ ویزا توریستی کامبوج، رعایت موارد ذیل مورد نیاز می باشد
اسکن صفحه اول پاسپورت
اسکن صفحه اول گذرنامه باید رنگی باشد. همچنین باید حداقل ۷ ماه از اعتبار گذرنامه باقی مانده باشد
تاریخ رفت و برگشت
تاریخ دقیق رفت و برگشت خود را باید از قبل مشخص کرده باشید
عکس پرسنلی
عکس پرسنلی دیجیتال با اندازه ۳ در ۴، زمینه عکس باید سفید باشد

روند ثبت درخواست

ثبت نام در ایرانیکارت

منو پرداخت در سایت های خارجی

زیر منو درخواست

انتخاب ویزای توریستی کامبوج

پر کردن فرم

پرداخت

زمان صدور

ویزا توریستی شما ۵ تا ۷ روز کاری پس از ثبت درخواست صادر خواهد شد

محدودیت های زمانی ویزا توریستی کامبوج

  • ویزای توریستی

این ویزا باید ظرف ۳۰ روز پس از صدور استفاده شود که مسافر مجاز به اقامت ۳۰ روزه در کامبوج با یکبار ورود می باشد

  • ویزا تجاری

این ویزا باید ظرف ۳۰ روز پس از صدور استفاده شود که مسافر مجاز به اقامت ۳۰ روزه در کامبوج با یکبار ورود می باشد

  • ویزا توریستی کامبوج تا ۹ ماه قابل تمدید می باشد

خدمات ایرانیکارت در سفر شما

شما می توانید بلیط هتل و هواپیما خود را هم از سایت ایرانیکارت تهیه کنید

به یاد داشته باشید هنگام ورود به کامبوج حتما رزرو قطعی هتل و بلیط برگشت خود را در اختیار داشته باشید. ایرانیکارت می تواند در تهیه این مساله به شما کمک کند

نیاز به مشاوره دارید؟

اگر دچار ابهام هستید یا به مشاوره نیاز دارید با ما تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره را پر کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

درخواست مشاوره