0
021-284210 031-31117

ویزای توریستی تاجیکستان

22 اسفند 1397 متفرقه

تاجیکستان یکی از کشورهای همسایه ایران است که به دلیل شباهت فرهنگی که با ما دارد، هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان برای گذران دوران تعطیلاتشان این کشور را برای مسافرت انتخاب می‌کنند. خصوصاً در دوران نوروز، چرا که می‌توانند در فستیوال‌های نوروزی این کشور نیز شرکت کنند. اگر شما هم جزء کسانی هستید که قصد سفر به تاجیکستان را دارید، در این مقاله همراه ما باشید تا روش اخذ ویزای توریستی تاجیکستان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

توجه : همراهان عزیز، قبل از اینکه به معرفی روش اخذ ویزای توریستی تاجیکستان بپردازیم، لازم به ذکر است که شما می‌توانید با استفاده از خدمات ارزی ایرانیکارت، برای سفر به هر نقطه‌ای از جهان مانند تاجیکستان برنامه‌ریزی کنید! تنها نیاز است که از طریق لینک زیر درخواست اخذ ویزای تاجیکستان را برای ما ارسال نمایید.

ویزای توریستی تاجیکستان

فراموش نکنید، شما می‌توانید سفارش خرید بلیط هواپیما خارجی و بوکینگ هتل خارجی را هم از طریق کارشناسان ما انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از طریق چت آنلاین و یا شماره‌های موجود در سایت با مشاوران با در ارتباط باشید و با کمترین میزان هزینه، برای سفر به تاجیکستان برنامه‌ریزی کنید.

راهنمای اخذ ویزای توریستی تاجیکستان از طریق ایرانیکارت

برای ثبت سفارش اخذ ویزای تاجیکستان در سایت می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید :

وارد صفحه اصلی سایت شوید و گزینه ورود را انتخاب کنید. (در صورتی که تا کنون از خدمات پرداخت ارزی و یا انتقال وجه ایرانیکارت استفاده نکرده‌اید، باید ابتدا در سایت ثبت‌نام کنید.)

ویزای توریستی تاجیکستان

بعد از آن اطلاعات لازم را وارد کرده و وارد حساب کاربری‌تان شوید.

ویزای توریستی تاجیکستان

از منوی سمت راست، گزینه پرداخت در سایت خارجی و سپس درخواست را انتخاب کنید.

ویزای توریستی تاجیکستان

از منویی که برای شما باز می‌شود، گزینه ویزای توریستی تاجیکستان را انتخاب کنید.

ویزای توریستی تاجیکستان

 به همین سادگی می‌توانید اولین مرحله برای سفر به تاجیکستان را با موفقیت پشت سر بگذارید.

توجه : فراموش نکنید که فرم ویزای تاجیکستان حتماً باید به انگلیسی پر شود.

سؤالات رایج در رابطه با ویزای توریستی تاجیکستان

آیا امکان سفر به تاجیکستان بدون ویزا امکان دارد؟

خیر! شما به هر شکلی که قصد سفر به این کشور دیدنی را دارید، باید برای اخذ ویزای تاجیکستان اقدام کنید.

امکان سفر به تاجیکستان بدون ویزا برای کدام کشورها وجود داد؟

  • افغانستان – با گذرنامه‌های دیپلماتیک تا 30 روز
  • ارمنستان
  • آذربایجان – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک، رسمی و عادی تا 90 روز
  • بلاروس
  • جورجیا
  • قزاقستان
  • قرقیزستان
  • مولداوی
  • روسیه
  • کره شمالی – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک، خدماتی
  • کره جنوبی – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک، خدماتی تا 90 روز
  • چین – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک، رسمی و خدمات مأموریت تا 30 روز
  • برونی – دارالسلام – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک و خدمات تا 14 روز
  • مجارستان – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک و خدمات تا 90 روز
  • رومانی – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک و خدمات تا 90 روز
  • پاکستان – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک تا 90 روز
  • هند – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک و خدمات تا 30 روز
  • جمهوری اسلامی ایران – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک و خدمات تا 30 روز
  • ترکمنستان – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک تا 30 روز
  • اوکراین – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک، رسمی و عادی تا 90 روز
  • ازبکستان – برای گذرنامه‌های دیپلماتیک، رسمی و عادی تا 30 روز

ویزای توریستی تاجیکستان

کدام کشورها می‌توانند برای دریافت ویزای فرودگاهی تاجیکستان اقدام کنند؟

در سال‌های اخیر، تاجیکستان برای رونق صنعت گردشگری و تجارت در کشور، تصمیم گرفت برای افرادی که مقیم 81 کشور زیر هستند، ویزای فرودگاهی صادر کنند. برای دریافت این نوع ویزا، افراد باید به وب‌سایت وزارت امور خارجه تاجیکستان مراجعه کنند و با پرداخت 5 دلار درخواستشان را ثبت کنند. بعد از 1 الی 5 روز کاری نتیجه درخواست، برای درخواست‌کننده ایمیل می‌شود. بر اساس تفاهم‌نامه‌هایی که وجود دارد، ویزای توریستی تاجیکستان در یکی از دو فرودگاه دوشنبه و خجند داده می‌شود. بنابراین با مراجعه به یکی از این فرودگاه‌ها و پرداخت 35 دلار می‌توانید ویزای تاجیکستان را دریافت کنید. کشورهایی که در این فهرست قرار دارند، عبارت هستند از :

  • استرالیا
  • الجزایر
  • آندورا
  • آرژانتین
  • بحرین
  • بلغارستان
  • برزیل
  • برونی
  • کانادا
  • شیلی
  • کرواسی
  • کوبا
  • قبرس
  • جمهوری چک
  • دانمارک
  • استونی
  • فنلاند
  • مجارستان
  • یونان
  • ایسلند
  • اندونزی
  • ایرلند
  • اسرائيل
  • ایتالیا
  • اردن
  • لتونی
  • لبنان
  • لیبی
  • لیتوانی
  • لوکزامبورگ
  • مراکش
  • مالت
  • مکزیک
  • موناکو
  • مغولستان
  • هلند
  • نیوزلند
  • نروژ
  • عمان
  • فیلیپین
  • لهستان
  • کشور پرتغال
  • رومانی
  • سنگال
  • سنگاپور
  • آفریقای جنوبی
  • اسپانیا
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • سوئد
  • سوریه
  • تایلند
  • تونس
  • واتیکان
  • ونزوئلا
  • ویتنام
  • یمن

ویزای توریستی تاجیکستان

افراد مقیم چه کشورهایی می‌توانند برای ویزای الکترونیکی تاجیکستان اقدام کنند؟

برای سفر به تاجیکستان ، افرادی که مقیم یکی از کشورهای زیر هستند، می‌توانند برای اخذ ویزای تاجیکستان به صورت الکترونیکی اقدام کنند :

  • اتریش
  • بلژیک
  • چين
  • بریتانیا و ایرلند شمالی
  • آلمان
  • مصر
  • فرانسه
  • هند (برای ویزا “دیپلماتیک” و “خدماتی”)
  • ایران
  • ژاپن
  • جمهوری کره
  • کویت
  • مالزی
  • امارات متحده عربی
  • پاکستان (برای ویزای “دیپلماتیک” و “خدماتی”)
  • قطر
  • عربستان سعودی
  • سوئیس
  • ترکمنستان
  • ایالات‌متحده آمریکا
  • ازبکستان (برای ویزا “دیپلماتیک”، “خدماتی”، “سرمایه‌گذاری”، “منطقه اقتصادی آزاد”، “حمل‌ونقل (رانندگی)” و “ورزشکاران و کارآفرینان”)

مدت زمان صدور ویزای تاجیکستان چقدر است؟

صدور ویزای تاجیکستان حداکثر 3 روز کاری زمان می‌برد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی تاجیکستان چیست؟

اسکن گذرنامه یا پاسپورت. (با حداقل 6 ماه اعتبار)

مدت اعتبار ویزای توریستی تاجیکستان چقدر است؟

در صورتی که ویزای شما به صورت الکترونیکی صادر شده باشد، اعتبار آن 90 روز تا بعد از تاریخ صدور ویزا است. در مدت این 90 روز، شما می‌توانید 45 روز در تاجیکستان اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی تاجیکستان

مهم‌ترین نکاتی که در مورد ویزای توریستی تاجیکستان باید بدانید

بهتر است قبل از این که برای سفر به تاجیکستان برنامه‌ریزی کنید، از نکات زیر مطلع باشید :

مدت زمان این نوع ویزا قابل تمدید نیست.

  • در طول زمانی که در تاجیکستان هستید، نمی‌توانید نوع ویزای توریستی تاجیکستان را به ویزای کاری تغییر دهید.
  • ویزای الکترونیکی تاجیکستان تنها برای اهداف گردشگری و تجاری داده می‌شود.
  • در صورتی که اطلاعات پاسپورت با ویزا متفاوت باشد، اجازه ورود به کشور را نخواهید داشت. بنابراین فرم مربوط به ویزا را با نهایت دقت پر کنید.
  • اگر قصد ترک منطقه ترانزیت در تاجیکستان را ندارید، نیازی به دریافت ویزا نیست.
  • دارندگان این نوع ویزا، می‌توانند از هر نقطه مرزی وارد کشور شوند.
  • در صورتی که بیشتر از آنچه که در ویزا تعیین شده است، در خاک تاجیکستان بمانید، هنگام بازگشت باید در فرودگاه جریمه نقدی زیادی بپردازید. البته اگر برای همیشه دیپورت نشوید!

همراهان عزیز، فراموش نکنید که شما می‌توانید برای سفر به تاجیکستان با استفاده از خدمات ایرانیکارت، مانند صدور ویزای توریستی تاجیکستان ، با هزینه‌ای بسیار کم برنامه‌ریزی سفرتان را انجام دهید. پس با ما در ارتباط باشید.

اشتراک گذاری

پیام شما

ایده ها و نظرات خود را مطرح کنید

ویزا توریستی تاجیکستان

16 اسفند 1397

برچسب ها

اشتراک گذاری

پیام شما

ایده ها و نظرات خود را مطرح کنید

نظرات بسته است

Comments are closed.