0
021-284210 031-31117

ویزای دانشجویی آلمان

12 تیر 1398 مهاجرت، دانشگاه و سفارت

امکان تحصیل رایگان در آلمان انگیزه اصلی بسیاری از افراد جهت مهاجرت به آلمان از طریق ویزای تحصیلی است. چرا که در حال حاضر شرایط و هزینه تحصیل در کشورهای دیگر مانند کانادا و آمریکا به اندازه ای زیاد است که بسیاری از دانشجویان توانایی پرداختش را ندارند. بنابراین اگر شما نیز قصد تحصیل در آلمان را دارید، در این مقاله همراه ما باشید تا شما را با شرایط اخذ ویزای دانشجویی آلمان آشنا کنیم.

چرا تحصیل در آلمان ؟

قبل از این که به معرفی شرایط تحصیل در آلمان بپردازیم، بهتر است که جواب چرایی تحصیل در آلمان را در اختیار شما قرار دهیم. آلمان یکی از کشورهای اروپایی است که علاوه بر اینکه دارای سطح کیفی بالایی از خدمات آموزشی و تحصیلی است، امکان تحصیل رایگان در بسیاری از دانشگاه های دولتی را نیز فراهم کرده است. البته رایگان بودن تحصیل در این کشور به معنای ضعیف بودن دانشگاه های این کشور نیست، چرا که در حال حاضر تعداد زیادی از دانشگاه های این کشور در لیست بهترین دانشگاه های اروپایی قرار دارند.

معرفی انواع ویزای تحصیلی آلمان

دانشجویانی که قصد تحصیل در آلمان دارند، می توانید از طریق یکی از انواع ویزای دانشجویی آلمان که در ادامه معرفی می کنیم، اقدام کنند:

  • ویزای دوره زبان : افرادی که قصد دارند برای یادگیری زبان آلمانی در محیط حضور داشته باشند، می توانند از طریق این ویزا اقدام کنند.
  • ویزای دانشجویی متقاضی : با استفاده از این ویزا می توانید به آلمان سفر کنید، در صورتی که هنوز رشته مورد علاقه تان را انتخاب نکرده و یا از دانشگاه مورد نظرتان دعوت نامه نگرفته اید!
  • ویزای دانشجویی : اگر از یکی از دانشگاه های آلمانی پذیرش گرفته اید، با استفاده از این ویزا به راحتی می توانید به آلمان سفر کنید.

ویزای تحصیلی آلمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان

  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • ارائه 3 قطعه عکس در سایز عکس پاسپورت
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • ترجمه شناسنامه
  • ارائه مدرک پذیرش دانشگاه (در صورتی که دانشگاه محل تحصیل خود را معین کرده اید.)
  • ارائه مدارک سابقه کار و شغل (در صورت وجود)
  • اصل مدرک زبان آلمانی (برای تحصیل در تمامی رشته های کارشناسی باید مدرک زبان آلمانی داشته باشید.)
  • اصل مدرک زبان انگلیسی (در صورتی که قصد ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های انگلیسی زبان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا را دارید.)
  • ترجمه رسمی مدرک دانشگاه در مقاطع قبلی
  • انگیزه نامه رسمی ترجمه شده توسط دانشجو
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • خرید بیمه مسافرتی معتبر

توجه:برای تحصیل در آلمان ، داشتن مدرک زبان آلمانی به عنوان یک مزیت اصلی محسوب می شود البته به شرط آنکه اجباری نباشد. در برخی از دانشگاه های آلمان، تدریس تنها به زبان آلمانی انجام می شود. همان طور که گفته شد برای تحصیل در مقطع کارشناسی داشتن مدرک زبان آلمانی الزامی است. اما برای سایر مقاطع نه. اما به هر حال در صورتی که شما قصد اخذ اقامت دائم آلمان را دارید، بهتر است که برای راحتی روند مهاجرتتان هم که شده، نسبت به گرفتن مدرک زبان آلمانی اقدام کنید. اما در صورتی که قصد شرکت در یکی از آزمون های زبان انگلیسی مانند تافل و یا آیلتس را دارید، باید به ترتیب حداقل نمره 80 از 120 و 6 داشته باشید.

بیشتر بخوانید:

تحصیل رایگان در آلمان

هزینه اخذ ویزای دانشجویی آلمان چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای آلمان بسته به نوع ویزای درخواستی متفاوت است. در حال حاضر هزینه اخذ ویزای تحصیلی آلمان 60 یورو است. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه هزینه انواع ویزاهای آلمان، میتوانید از سایت رسمی سفارت آلمان استفاده کنید.

هزینه تحصیل در آلمان

در صورتی که موفق به تحصیل رایگان در آلمان شوید، تا حد زیادی می توانید هزینه تحصیل در آلمان را کاهش دهید. هزینه هایی که باید پرداخت نمایید بسته به نوع دانشگاه، مقطع تحصیلی و سبک زندگی که انتخاب می کنید، متفاوت است. اما در صورتی که به دنبال یک زندگی معمولی هستید، می توانید با ماهیانه چیزی حدود 800 یورو در یکی از شهرهای آلمان زندگی کنید!

مزایای تحصیل در آلمان

  • امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان بین المللی
  • امکان کار کردن همزمان با تحصیل
  • امکان دریافت بورسیه تحصیلی
  • امکان سفر به تمامی کشورهای حوزه شینگن
  • آینده کاری مناسب

بیشتر بخوانید:

همراهان گرامی، شما می توانید با استفاده از خدمات ارزی ایرانیکارت، تمامی هزینه های ارزی مربوط اخذ ویزای دانشجویی آلمان را پرداخت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از طریق شماره 03132112 با کارشناسان ما در تماس باشید.

اشتراک گذاری

پیام شما

ایده ها و نظرات خود را مطرح کنید